Ereprijs Luc Vanwesenbeeck op Heicross

27501127_312303002507495_3302044551915308599_oNa vier succesvolle ereprijzen Luc Vanwesenbeeck, steeds georganiseerd door vzw Wieka, werd er in 2018 beslist om de vijfde ereprijs te laten plaatsvinden tijdens de eerste editie van de Heicross in het centrum van Heide-Kalmthout. De vereniging rond Louis Van den Buijs kon immers vorig jaar geen veldritdag organiseren, door de grootse bouwwerken op de plek van hun veldritparcours. Er werd overeengekomen tussen de familie Vanwesenbeeck en vzw Wieka dat dit eenmalig zou zijn, zodat de zesde organisatie van de ereprijs terug in handen zou vallen van vzw Wieka. Bij hun zoektocht naar een nieuwe locatie in het industriepark Bosduin werd beslist om Bruynseels-43218178_2162893527304025_7986315829476065280_o.jpgVochten in te schakelen als partner van de veldritdag. Naast de beter zichtbare locatie van dit bedrijf ook een ideaal uithangbord voor een wielerevenement in Kalmthout – zij zijn immers reeds mee sponsor van de grote wielerploeg “Jes-trappers”. Uiteraard wenst een partner naambekendheid en zichtbaarheid op zo’n evenement, zodoende was “de grote prijs Bruynseels-Vochten” geboren. Deze nieuwe wind op de Bosduincross, samen met het geloof in rooskleurige toekomst van onze Heicross, zorgde voor een gemakkelijke consensus tussen de ‘Vanwesenbeecken’ en vzw Wieka.

Bij deze mogen wij – als Lukebiker Triatlon Team – dan ook met trots meedelen dat de organisatie van “de Ereprijs Luc Vanwesenbeeck” vanaf nu officieel in handen is vanvokke de Heicross, zodoende zal de 6de ereprijs van onze Lukebiker#1 worden georganiseerd door de eigenste Lukebikers. Uiteraard wensen wij oprecht Louis Van den Buijs en vzw Wieka hartelijk te bedanken voor de reeds gepasseerde ereprijzen van de afgelopen jaren. Zij hielpen op deze manier ook een beetje mee aan de verwerking van het verlies van onze Lukebiker#1.

Langs deze weg willen we iedereen ook al warm maken voor de tweede editie van de ND4_4898Heicross op zaterdag 19 januari 2019. Aangezien we jullie talrijke evaluatieformulieren goed hebben geanalyseerd, gaan we de nodige aanpassingen zeker doen.  We kunnen er hier al enkele verklappen: Het parcours zal lichtjes wijzigen en vooral uitgebreid worden met maar liefst 750m, wat de totale omloop tot 1900m brengt. Vervolgens zal er voor een verwarmde feesttent met tafels en stoelen worden gezorgd. Om ervoor te zorgen dat je voor geen enkele reden naar huis moet na de laatste cross, zullen er naast muziek en randanimatie ook foodtrucksND4_4961 aanwezig zijn. Ook zal er in 2019 een extra reeks bijkomen, de Amateurs +40, zodat we meer renners kunnen toelaten tijdens de wedstrijden. U merkt: er zijn dus al voldoende redenen om ook bij deze tweede editie massaal af te zakken naar het centrum van Heide-Kalmthout zodat iedereen weer volop kan genieten van een gezellige sportieve namiddag. Op die manier kunnen we hopelijk weer een mooie som geld schenken aan het goede doel.

DSC_8958.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: