Tokke overtuigt

1Tokke heeft afgelopen maandagavond zijn stijgend vormpeil nog wat extra in de verf gezet. Na zijn overwinning tijdens de finale van de Lukebikerrit op zondag, was het vertrouwen groot. Hij ging dan ook volmondig in op het verzoek van Jef om eens mee te gaan koersen. “Da valt immers wel mee!” Met ook Niels aan de start, kleurden er weeral 3 Luke’s de koers bij de SP-reeks van TMZ te Hulst.2

Na verschillende aanvalspogingen van Niels, met hier en daar zelfs een premie, ging het peloton na 25km wedstrijd toch weer de laatste ronde in voor een massaspurt. Hierin wist Tokke, de spurtbom van de Lukebikers, zich meteen te handhaven tussen al het geweld mede dankzij Jef die mooi het pad effende in de smalle straatjes van Hulst. Luke’s sprinter nr. 1 onderscheidde zich uiteindelijk met een knappe 6de plaats en dat bij zijn allereerste koers ooit ! Jef en Niels finishten op een 13de en 14de plaats.

stand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: