Kalmthoutse wielerclubs verbroederen tijdens Herdenkingsrit Luc Vanwesenbeeck

20170902_113224

Zoals voorspelt was de wielergemeenschap van Kalmthout “Lucske Bosduin” nog niet vergeten. Dit lieten de wielerclubs van Kalmthout dan ook blijken door massaal af te zakken naar de statie in Heide voor een rustig ritje naar de boom in de Kerkweg te Nispen, alwaar het tragische ongeval zich voordeed op donderdag 5 september 2013.

20170902_090033

De wegen lagen droog en het zonnetje was ook weer lekker van de partij. Met 45 actievelingen vertrokken we aan onze rit langs de Max Temmermanlaan zoals de Heidestoempers dat ook doen bij hun ritten. Na een lekke band voor Bakke op de verbindingsweg ging het voorts vlekkeloos richting Nispen. Aan de lachende gezichten en het keuvelen te horen was iedereen er weer graag bij. Vlak voor we bij de boom aankwamen, werden we nog even opgehouden door een stel overstekende koeien. Of was het #lukebiker1 zelf die ons hier al even een halt wilde toeroepen;-). Bij aankomst in de kerkweg werden we opgewacht door Lies en Liliane. Zij hadden de kindjes bij die

20170902_100933

Vokke nauw aan het hart lagen. Na een kort woordje van Birger – voorgelezen door Arvid – en een minuut stilte was het de beurt aan hen om allemaal één roos aan de boom te hangen. Prachtig eerbetoon dat we volgend jaar reeds voor de 5de keer zullen doen. Op ons rustige tempo ging het verder langs de bosrust naar Nieuwmoer. Een doortocht door De Maatjes bracht ons uiteindelijk naar de velden van Achterbroek zodat we langs achter aankwamen aan het gildehuis van Sint-Joris.

Met een mooie 50km op de teller en een gemiddelde van 28 konden we achteraf genieten van een lekkere kom soep en bokes met kaas en natuurlijk ook van welverdiende dranken op de gezondheid van onze Luc Vanwesenbeeck. Langs deze weg ook nog even alle deelnemers bedanken die deze herdenking weer tot een prachtige rit maakten.

IMG-20170902-WA0004

02/09/2017 – 4de Herdenkingsrit Luc Vanwesenbeeck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: