Zotte zondag

IMG-20190324-WA0004Sportieve zondag voor het sympathieke Lukebiker Triatlon Team ! Op alle fronten en in verschillende disciplines werd er uitgepakt en dit zelfs verspreid tot voorbij de klakkelandsgrens. De strafste stoot schrijven we op naam van Klakke. Hij finishte zijn marathon van Amstelveen in een Lukebiker-recordtijd van 3 uur 13 minuten. Wederom maanden van voorbereiding gingen hier aan vooraf met speciale dank aan het Optimize team onder leiding van Ben De Wolf. De mooiste prestatie van IMG-20190324-WA0029de dag was dan weer voor de Riatleten en de Tria’s tegen kanker. Zij liepen speciaal voor het goede doel hun 100km tegen kanker en zorgde zo voor een financiële bijdrage van maar liefst €7500 euro voor KOTK. De langste heldendaad was weg gelegd voor de zeven Lukebikersriatleten.jpg aan de start van de – nu al – klassieker Rondje Spijkenisse (nvdr. Ook Lukebikester Lene toonde weer haar grote hart door al van 06h ’s morgens in de weer te zijn voor de vrolijke sfeer). Jef, Joris, Hakke, Berkie, Meutte, de noenkel en Gert VE reden maar liefst 230km doorheen Zeeland met meer dan 30km/h gemiddeld. Goed voor meer dan 7 uur rijplezier, behalve IMG-20190324-WA0010dan voor Gertje, hij reed immers mee met de snelle waaier van 35 km/h gemiddeld en finishte zo op iets meer dan 6 uur en half. De prijs voor de doorzetters van de dag ging dan weer naar het gouden duo Niels en Wouter. Zij namen voor de eerste keer deel aan de plezante, doch loodzware wedstrijd wouter en nielsnabij La Roche, nl. de Grand Raid Nisramont. Dit is een avontuurlijke triatlon in duo met achtereenvolgens 4km kajak, 24km mountainbike, 8km trailrun, 11km mountainbike en afsluitend nog een runbike van 4km. Overvallen door pech moesten ze al vroeg in de wedstrijd de koplopers laten gaan, maar ze toonden wel het nodige karakter om de wedstrijd alsnog te finishen in 3 uur 57 20190324_134411.jpgminuten. Brandweermannen Arvid en Joeri namen ook deel aan de Grand Raid en zij behaalden een mooie podiumplek in het “firemen klassement” achter ongenaakbare Bioracers Bart VL en Hannes DB. Alsof dit allemaal nog niet genoeg was, werd er ook nog een wekelijkse Oesterdam gereden onder zes sportieve Lukebikers. Geert, Jeroen, Bellens, Thibault, Marc Monida en Stijn maakten er onderling een leuk zondagsritje van onder een aangenaam lentezonnetje.

U merkt het: één voor één willen ze zich bewijzen, de Lukes blinken in hun vel en zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Laat de klassiekers maar komen ! Eerste grote afspraak zondag 28 april voor een rustige Zeelandbrug van 30km/h gemiddeld.

IMG-20190324-WA0002

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: