Zaterdag 1 sept – 5de Herdenkingsrit

Herdenkingsrit – verbroederingsrit

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we begin september weer “wielerinneren” om onze Lukebiker#1 te gedenken. Een gezamenlijk fietstochtje langs de boom in de kerkweg van Nispen om nog eens stil te staan bij de tragische gebeurtenis van donderdag 5 september 2013. Aangezien het wielrennen in Kalmthout meer dan ooit leeft – massa’s wielertoeristen, nieuwe wielerevenementen zoals Heuvelo en Heicross, extra wielerclubs, klassiekers zoals de 8 van Heide en de veldritdag op de Bosduin, verschillende (veld-)toertochten,… – willen we deze herdenkingsrit graag laten overgaan in een heuse verbroederingsrit met zoveel mogelijk wielerclubs van én rond Kalmthout. Als fervent fietser was Luc Vanwesenbeeck immers zelf ook aangesloten bij verscheidene clubs, zodat hij niet weinig de link was tussen onderlinge fietsverenigingen. Hopelijk mogen we op zaterdag 1 september van alle ploegen een delegatie verwachten om 09h aan het station van Heide.
Om alles compleet te maken, zakken we na een rustig ritje van ca. 60km af naar het nieuw wielercafé in Kalmthout “de gewone coureur”. Uiteraard zijn ook de minder sportieve sympathisanten hier welkom vanaf 11h30, om mee te verbroederen aan den toog. Hopelijk tot dan !

Herdenkingsrit – verbroederingsrit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: