Kopmannen doen wedstrijdritme op

20180422_103428(0)Het wegseizoen begint nu echt voor de wedstrijdmannen van de Lukebikers. Met de eerste koers voor Geert en Wouter komende zaterdag in Rilland zijn alle toppers begonnen aan hun opbouw richting Kampioenschap van Kalmthout. Het tempo op het vrij stuk is wekelijks verhoogd met steevast een andere winnaar. Was Jeroen op 11 maart nog de winnaar, was het afgelopen zondag Wouter die een zeer pittige finale kon afronden.

Afgelopen zaterdag liep ook Jef warm voor het koersen. Zijn deelname aan de SP-reeks bij TMZ in Oudelande was meteen een schot in de roos. Zeer gemakkelijk kon hij zich handhaven in de buik van het peloton. Zonder tegenslag op het einde zat er zelfs een mooie ereplaats in, maar een valpartij vlak voor hem en een slepend achterwiel zorgde er voor dat hij de strijd om de eerste plaats vroegtijdig moest staken. Desondanks een prima prestatie die hem moed zal geven naar de komende weken. Dat smaakt naar meer.

Arvid van zijn kant reed een vrij anonieme wedstrijd bij de Amateurs van TMZ, want bij de beslissende ontsnapping moest hij passen zodat een peloton finish zijn deel was. Hopelijk doet hij komende zondag beter in Rilland en kan hij eens mee glippen in een eventuele ontsnapping. Ook in Rilland zullen er trouwens weer veel Lukebikers aan de start komen in de verschillende reeksen. Jef bij de SP; Niels, Wouter en Geert bij de D-reeks en Arvid bij de Amateurs dus. Als iedereen zijn koers goed doorkomt, staat de deur open voor een eerste ploegprestatie in “Berchem Koerst!” op dinsdag 1 mei. De start van deze wedstrijd is voorzien om 15h30 op het Frans Van Hombeeckplein in Berchem. Hopelijk mogen we weer veel supporters verwachten langs de kant, want het belooft weer een gezellige namiddag te worden.

IMG-20180419-WA0017[1]

2 gedachten over “Kopmannen doen wedstrijdritme op

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: