Hemelvaartdag – Willemstad

hoofding

Donderdag werd er verzamelen geblazen om 8u30 aan Heide statie, Willemstad was de bestemming. Vier Lukebikers waren op het appel en vertrokken voor een tocht van 100km door de polders naar de Nederlandse vestingstad. Erwin, op zoek naar trainingskilometers voor de Ardéchoise, Frederick, Jan en Stijn zetten koers naar de verbindingsweg om via Essen-Hoek en Wouw de Nederlandse polders in te duiken. Gezien de kleine groep werd het tempo aangepast en konden we volop genieten van het weer en de weidse uitzichten langs de dijken van Stampersgat en Nieuwemolen.

IMG-20170525-WA0001Na iets meer dan  anderhalf uur kwamen we aan bij het zevenpuntige dorp. Even werd er getwijfeld, maar we konden de lokroep van de wenkende terrassen weerstaan en verlieten Willemstad langs de oude Koepelkerk. Het tweede deel van de rit slingerde de wegen door de velden van Zegge en de bossen rondom Rucphen om drie en een half uur later aan te komen in het Centrum, waar we nog net alle communicanten de kerk zagen verlaten.

Geen spurt vandaag, gewoon genieten van de omgeving en een trappist aan het eind, meer moet dat niet zijn.

IMG-20170525-WA0000

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: