Slechte generale repetitie

Arvid en Jeroen reden afgelopen woensdagavond hun laatste wedstrijd in functie van het Kampioenschap van Kalmthout. Ze reden beiden mee met de zomeravondcompetitie van  TMZ in Goes. Jeroen Goes Een koers van 40km op een snel parcours. Arvid sloot de wedstrijd af met een 3de plek, Jeroen handhaafde zich netjes in de top 10. Toch een wrange nasmaak bij beideimage lukebiker-renners. Arvid zijn ketting ging er af in volle finale en zag zo een mogelijke overwinning door de neus geboord. Jeroen van zijn kant kon zich niet handhaven in het peloton wegens de hoge snelheden in de bochten. “Ik moet minder remmen in de bochten en meer vooraan in het peloton blijven”: vatte Jeroen zijn koers samen.

uitslag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: