Jeroen zegeviert na vreemde spurt

Afgelopen zondag reden de Lukebikers weer massaal hun Oesterdamrit. Aangezien een deel van het pelotonnetje de dag ervoor reeds gekoerst had, werd er een rustige rit verwacht. Nadat echter een groep van het centrum ons voorbij stak op de oesterdam, werd er toch even de vlam in gegooid. Een tussenspurt leek onvermijdelijk en hier maakt Smoutje het klassevol af.

De voorbereiding voor de spurt werd ingeleid daar Arvid. Daarna nam Anneke vlot over zodat we naar een snelheid van 40km/h gingen. Eerst was er een uitval van Klakke zodat er reeds enkele renners over boord moesten. IMG_1905Klakke werd echter gegrepen en nu was het de beurt aan de Oestermondays-mannen. Zij stuurden Wies even voorop. De lukebikers reden de tanden stuk op de uitval van Wies. Toen kopman Tokke het gat niet dicht leek te krijgen trok Arvid vol ten aanval. Zijn uitval werd echter makkelijk gecounterd door Smout en Mich die vlot in zijn wiel bleven. Jeroen had alle moeite van de wereld nodig om ook zijn wagonnetje aan te pikken. Toen Arvid stil viel, leek de winst de Oestermondays-boys niet meer te kunnen ontglippen. Maar daar kwam dan toch nog Jeroen als een duiveltje uit een doosje. Klasse! Zo kan hij woensdagavond vol vertrouwen starten in de ronde van Goes.

14/03/17 – Oesterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: